Sven Jensen

Sven er far til to og har en pige fra 2007 på skolen. Den ældste pige afsluttede 9. klasse på skolen i 2018.

Arbejdsliv: Uddannet social- og sundhedshjælper. Arbejder som Key Account Manager.

Bestyrelseshistorik: Formand. Medlem af bestyrelsen siden april 2017. Medlem af bestyrelsen for foreningen Danmarks Private Skoler – grundskoler & gymnasier.

Michelle LeAnn Ragar Rohrlack

Michelle er mor til fire og har to børn på skolen, en dreng fra 2011 og en pige fra 2009.

Arbejdsliv: M.Sc Business Relationship Management. Arbejder i Marketing Communications, Danfoss Power Solutions, Nordborg.

Bestyrelseshistorik: Næstformand. Medlem af bestyrelsen siden 2018.

Carl Christian Mikkelsen

Christian er far til fire og har tre børn på skolen, en pige fra 2012, en pige fra 2010 og en pige fra 2006, den ældste dreng afsluttede 10. klasse på skolen i 2019.

Arbejdsliv: M.Sc., Cand. Merc. Arbejder som Senior Director for Danfoss Power Solutions, Neumünster.

Bestyrelseshistorik: Medlem af bestyrelsen siden 2018.

Thomas Biering-Nielsen

Medarbejderrepræsentant

Hanne Wrang Nielsen

Morten Asmussen

Signe Bramsen

Pædagogisk leder – viceskoleleder

Pia Grünfeld

SFO-leder

Kristina Rose Provstgaard

Kristina er mor til to, og hendes ældste datter født 2009 går på skolen.

Arbejdsliv: Medejer af EME Hydraulic ApS, Sønderborg

Bestyrelseshistorik: Suppleant siden ultimo 2020