Sven Jensen

Sven er far til to og har en pige fra 2007 på skolen. Den ældste pige afsluttede 9. klasse på skolen i 2018.

Arbejdsliv: Uddannet social- og sundhedshjælper. Arbejder som Key Account Manager.

Bestyrelseshistorik: Formand. Medlem af bestyrelsen siden april 2017. Medlem af bestyrelsen for foreningen Danmarks Private Skoler – grundskoler & gymnasier.

Michelle LeAnn Ragar Rohrlack

Michelle er mor til fire og har to børn på skolen, en dreng fra 2011 og en pige fra 2009.

Arbejdsliv: M.Sc Business Relationship Management. Arbejder i Marketing Communications, Danfoss Power Solutions, Nordborg.

Bestyrelseshistorik: Næstformand. Medlem af bestyrelsen siden 2018.

Anna-Marie Paabøl Mathiesen

Anna-Marie er mor til to børn på skolen, en dreng født i 2009 og en pige født i 2008

Arbejdsliv: Uddannet ingeniør og arbejder som projektleder hos Danfoss Drives, Gråsten.

Bestyrelseshistorik: Medlem af bestyrelsen siden april 2019.

Carl Christian Mikkelsen

Christian er far til fire og har tre børn på skolen, en pige fra 2012, en pige fra 2010 og en pige fra 2006, den ældste dreng afsluttede 10. klasse på skolen i 2019.

Arbejdsliv: M.Sc., Cand. Merc. Arbejder som Senior Director for Danfoss Power Solutions, Neumünster.

Bestyrelseshistorik: Medlem af bestyrelsen siden 2018.

Tom Toft Kragh

Tom er far til fire og har to børn på skolen, en pige født i 2009 og en pige født i 2012.

Arbejdsliv:  BSc Mechanical Engineering.  Senior Director R&D Danfoss, Silkeborg

Bestyrelseshistorik: Medlem af bestyrelsen siden april 2016.

Medarbejderrepræsentant

Hanne Wrang Nielsen